Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей


Вітаємо на сайті Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей - головної дитячої книгозбірні Дніпропетровщини. Матеріали сайту призначені для дітей, батьків, педагогів та бібліотечних фахівців.

Соціальна реклама

Бібліотечному фахівцю

3 червня  Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей разом з благодійною організацією  «Центр культури та мистецтв «Златоуст» та  Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та, в рамках спільного соціального проекту «Психологія для всіх» провели семінар-практикум для батьків-вихователів з дитячих будинків сімейного типу, прийомних родин та родин-опікунів за темою: «Особистий простір батьків і дитини».

Особисті кордони - це позначення безпечної для людини зони. Коли вони порушуються, людина відчуває тривогу, огиду, злість.

Особисті кордони допомагають людям краще розуміти один одного і орієнтуватися в тому, що можна робити, а чого краще не варто, оцінювати причини, а також наслідки тих чи інших наших дій і слів. Однак основне призначення особистих кордонів - відстоювати свої інтереси і не допускати непотрібний дискомфорт. Здорові кордони потрібні абсолютно у всьому - і в першу чергу для того, щоб відчувати себе добре.

Психологиня освіти Катерина Приходько допомогла учасникам семінару дізнатися навіщо потрібен особистий простір та як його організувати, як дослідити на практиці власні особисті кордони, натренувати вміння говорити і приймати «ні». Учасники семінару мали змогу навчитися розуміти про що кричить «погана» поведінка дитини, звідки беруться поведінкові проблеми (істерики, войовничість, жадібність, замкнутість, тривожність, сором'язливість), що з ними робити і як запобігати.

3D тур!

Анонси

Нові книги

Новинки періодики

Статистика сайту

Сьогодні 100

Вчора 247

За тиждень 1053

За місяць 5366

Currently are one guest and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2024 Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  Всі права захищено.