Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей


Вітаємо на сайті Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей - головної дитячої книгозбірні Дніпропетровщини. Матеріали сайту призначені для дітей, батьків, педагогів та бібліотечних фахівців.

Соціальна реклама

Бібліотечному фахівцю

Розпочала свою роботу Всеукраїнська науково-практична конференція директорів обласних бібліотек для дітей «Бібліотека для дітей незалежної України: змінюючи формат незмінної мети» у м. Івано-Франківськ, що проходить 6-8 жовтня 2021 року на базі Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей.

  В урочистому відкритті взяли участь: Олена Ростиславівна Антонова, головний спеціаліст відділу права на освіту та культуру Департаменту моніторингу соціальних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, кандидат наук з державного управління, доцент; Євгенія Михайлівна Крутоголов, Директор департаменту мистецтв Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти; Галина Володимирівна Григоренко, голова Державного агентства України з питань мистецтва та мистецької освіти; Світлана Василівна Онищук, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації; Ірина Василівна Тимчук, керівник державного апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації; Олександр Максимович Сич, голова Івано-Франківської обласної ради; Володимир Васильович Федорак, начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Алла Іванівна Гордієнко, генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, заслужений працівник культури України, кандидат культурології; Володимир Миколайович Кравчук, суддя Верховного суду, доктор юридичних наук, професор; Віталій Дмитрович Караулов, заступник начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу – заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу .

В науково-практичній  конференції бере участь директор Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей  Ольга Прокопович-Ткаченко.

3D тур!

Анонси

Нові книги

Новинки періодики

Статистика сайту

Сьогодні 141

Вчора 216

За тиждень 847

За місяць 5160

Currently are 13 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2024 Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  Всі права захищено.