Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей


Вітаємо на сайті Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей - головної дитячої книгозбірні Дніпропетровщини. Матеріали сайту призначені для дітей, батьків, педагогів та бібліотечних фахівців.

Соціальна реклама

Бібліотечному фахівцю

У межах Всесвітнього тижня медіа- та інформаційної грамотності -  2021 в Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей відбулася презентація  книги Оксани Мороз "Як  не стати овочем: інструкція з виживання в інфопросторі" для фахівців бібліотеки.

Книжка Оксани Мороз "Як не стати овочем" — інструкція з виживання в сучасному інформаційному просторі. У ній зібрані основні маніпуляції та шахрайства цифрового світу у форматі “суть — причина — наслідки — що робити”. Простою мовою на конкретних прикладах.

Фахівці дізналися про маніпуляції в Facebook, YouTube, Google, Viber, Telegram, Вікіпедії та онлайн-медіа;

як безпечно користуватися гаджетами і вберегти свої персональні дані;

як не потрапити на гачок шахраїв та маркетологів; як безпечно знаходити відповіді на фінансові, економічні та політичні питання.

Бібліотекарі  перевірили свої знання: як не потрапити на гачок шахраїв, політиків та онлайн-злодіїв. А ще ці знання допоможуть пояснити рідним, які небезпеки чатують на них в онлайні.

 

3D тур!

Анонси

Нові книги

Новинки періодики

Статистика сайту

Сьогодні 78

Вчора 247

За тиждень 1031

За місяць 5344

Currently are 26 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2024 Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  Всі права захищено.