Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей


Вітаємо на сайті Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей - головної дитячої книгозбірні Дніпропетровщини. Матеріали сайту призначені для дітей, батьків, педагогів та бібліотечних фахівців.

Соціальна реклама

Бібліотечному фахівцю

16 листопада 2021 року, на платформі ZOOM, Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей провела обласний онлайн семінар на тему «Промоція дитячого читання: діапазон бібліотечних ідей і технологій» для дитячих бібліотек області. Відкрила семінар директор бібліотеки Ольга Прокопович – Ткаченко.

До онлайн спілкування  були запрошені фахівці Національної бібліотеки України для дітей: заступник генерального директора Людмила Полікарпова і завідувач відділу науково-методичної роботи і бібліотечного маркетингу Тетяна Кузілова.

Фахівці нашої бібліотеки надали колегам змістовні консультації щодо планування роботи закладів на 2022 рік. Завідувач відділу удосконалення методики бібліотечної роботи з дітьми Наталія Резниченко  доповіла про «Бібліотеки для дітей: нові концепції та сервіси 2022 року», завідувач відділу довідково – бібліографічного та інформаційного обслуговування Любов Тараненко надала консультацію до планування роботи  на новий рік «Слухай – сьогодні – плануй завтра. Акцент на успіх»,  завідувач відділу зберігання, гігієни та реставрації документів Людмила Чорна розповіла про інвентаризацію бібліотечних фондів в сучасних умовах.

Сюрпризом для учасників семінару стало спілкування з письменницями Марєію Дружко та Євгенією Яворською.

3D тур!

Анонси

Нові книги

Новинки періодики

Статистика сайту

Сьогодні 150

Вчора 216

За тиждень 856

За місяць 5169

Currently are 12 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2024 Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  Всі права захищено.