Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей


Вітаємо на сайті Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей - головної дитячої книгозбірні Дніпропетровщини. Матеріали сайту призначені для дітей, батьків, педагогів та бібліотечних фахівців.

Соціальна реклама

Бібліотечному фахівцю

 Різдво — свято з особливою атмосферою надії та дива. В історії чимало зворушливих прикладів, як-от перемир'я під час Другої світової, коли по обидва боки фронту звучала та сама колядка. Голоси двох авторів переплітаються, щоразу додаючи нових смислів та інтонацій у розмову про найсвітліше свято. Історичні факти, роздуми про народження Бога, традиційні та комерційні символи, Різдво в маскультурі — мозаїка тем, що витворює особливе різдвяне співзвуччя.

Багато чудових книг написано про Різдво, та автору цієї книги вдалося і здивувати, і залучити до розповіді, і подарувати відчуття неповторного дива.

Відомий норвезький письменник Юстейн Ґордер у своїй книжці майстерно передає неповторну атмосферу очікування великого дива Різдва Христового. Розповідь у формі передріздвяного календаря дає змогу читачам разом із хлопчиком Йоакимом прожити і пережити знову біблійну історію за до­помогою магічної мандрівки крізь час і простір у Вифлеєм, коли там сталася радісна новина – народився  Ісус. Для сімейного читання і спільного проживання дивовиж­ної містерії Різдва.

Таємниці і загадки,  магічний вигаданий світ та атмосферний дух Різдва у книзі Мії Марченко "Місто тіней"!

Янгол, вирізаний зі слонової кістки, — єдине, що залишилося дванадцятирічній Марті від матері. Її життя змінилося назавжди: переїзд, нова школа, чуже місто і заклопотаний батько, якого вона майже не знає. Чи зможуть вони порозумітися? Чи зустріне Марта нових друзів, особливо коли на єдину її цінну річ тепер полюють одразу дві магічні істоти: золотоокий сажотрус і таємничий залізний птах? І чи зможе зневірена дівчинка віднайти в душі ту силу, яка перетворить скуте кригою Місто Тіней на Королівство Золотих Веж?

3D тур!

Анонси

Нові книги

Новинки періодики

Статистика сайту

Сьогодні 92

Вчора 247

За тиждень 1045

За місяць 5358

Currently are 39 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2024 Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  Всі права захищено.