Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей


Вітаємо на сайті Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей - головної дитячої книгозбірні Дніпропетровщини. Матеріали сайту призначені для дітей, батьків, педагогів та бібліотечних фахівців.

Соціальна реклама

Бібліотечному фахівцю

"Святкування 300-річчя Григорія Сковороди – одна з ключових культурно-мистецьких подій 2022 року. Тому ми закликаємо творчі спільноти по всій країні долучатися і організовувати тематичні заходи. Українці мають пишатися, що саме наша країна є домівкою одного з найвпливовіших філософів Східної Європи" - підкреслив Олександр Ткаченко, міністр культури та інформаційної політики України.

6 лютого 2022 року — за 300 днів до святкування 300 років від дня народження Григорія Сковороди — Міністерство культури та інформаційної політики України презентувало айдентику національної кампанії «Світ Сковороди». Завдання кампанії — донести багатогранність образу Григорія Сковороди, відійти від його стереотипного сприйняття як лише «філософа з торбиною» та залучити українців до нового осмислення його спадку.

Як писав Григорій Савич: «Хто добре запалився, той добре почав, а добре почати – це наполовину завершити».

Протягом 300 днів проєкт буде розкривати багатогранний образ філософа все ширше: передбаченнями у вигляді цитат із його творів, яскравою сувенірною продукцією, туристичними маршрутами слідами Сковороди, діалогами сучасних філософів різних країн та багато іншого. Стежити за Сковородою, який ожив, можна в інстаграмі @skovoroda.today та на сайті проєкту Skovoroda.Today.

3D тур!

Анонси

Нові книги

Новинки періодики

Статистика сайту

Сьогодні 104

Вчора 247

За тиждень 1057

За місяць 5370

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Copyright © 2024 Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  Всі права захищено.